Idag gråter vi!

Mamma / Farmor / Maka / Syster  och Älskad Vän!

Runt nyår fick jag, vad jag tror är en av de bästa idéer jag någonsin fått!
Vi bestämde att vi skulle överraska älskade Annika. Hon fyllde 55 år den 2:a januari och vi hade inte hunnit med att träffa henne på länge! Så vi  åkte ner i helgen och överraskade henne… Hon blev så glad att hon började gråta, då grät jag lite jag med! Vi hade en underbar helg! Enzo och framförallt Luna älskar sin farmor! Svårast av allt kommer bli att berätta för henne. Idag är en sorgens dag, t.o.m. himlen gråter….

Älskade Annika kommer få titta på oss från sin plats i himlen.
Hon kommer alltid finnas i våra hjärtan och i våra sinnen.
Vi älskar dig och saknar dig!
Jorden har blivit en vacker själ fattigare…

3 svar på “Idag gråter vi!”

  1. Finns inga ord som kan beskriva vad det är ni alla går igenom ❤❤❤ Kramizar Nicka ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *