Semester B) del. 4

Man kan ju inte skriva om varje dag på semestern 😉 Så vi sammanfattat spenderade vi onsdagen med att slappa, handla mer mat. Åka hem laga mat för vi var trötta på att köpa mat. För att sen gå och bada några timmar, tills de stängde 😛

På torsdagen, sista dagen innan avresa var det dags igen!

Vi hann med lite som vi inte hann med dagen innan!

Och många favoriter i repris! Kul att hälsa på alla igen. Galna tanten med dammvippan de skrattande pirattjejerna och härliga cowboysarna. Det flörtades vilt hit och dit och slängkyssar fick dem. Åka karuseller är ju förstås det allra bästa men teater är ju också kul. Första dan kollade vi den, andra dan fick Luna och pappa vara med =D

Strålande solsken var det ju hela dagen också så vid isbjörnar och eskimåer var det dags för glass. Och där träffade vi på några vi helt hade missat dagen innan…

Sen stängde de parken och vi var några av de sista som vandrade ut. Mycket nöjda med hela vistelsen. När vi kom hem packade vi ihop oss så mycket vi kunde för att kunna lämna Danmark för nästa land – Skåneland och Danskan för nästa språk – Skånskan =D

Tack legoland och lalandia för denna gång vi kommer nog igen :inlove:

Ha D Gott – Igelkott

Ett svar på “Semester B) del. 4”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *