Semester Skåne B)

Efter Danmark gjorde vi en mindre geografisk förflyttning och bytte land till Skånelandet. I Skåne pratar de skånsk, landet bebos av skåningar och deras flagga är extremt likt danskarnas. Enda skillnaden är att korset är gult istället för vitt 😯

Väl framme sa vi hej hej till Farfar en stund sen åkte vi och badade i Barsebäck. Lite knepigt men det är en mysig badplats med vacker utsikt :inlove:

Nästa dag vilade vi upp oss med ett besök vid Trollsjön i Eslöv. Vi matade änderna och begav oss senare för att träffa Karin å Sara vid havet. Mysig dag med abrupt slut när regnet drog in från Danmark  😛

Så bestämde vi oss att utlandsvistelsen fick räcka och återvände hem till hemmets lugna vrå :inlove:

Ha D Gott – Igelkott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *