Börja Vardag!

Dags att börja skolan! Tanken slog oss någon gång runt jul/nyår att Luna skulle börja skolan. Hon ska bli en lilletta. Tror att jag var mer nervös än henne men en stor dag var det i varje fall. Stolt över sin nya skolväska och nya kläder dagen till ära.

Även Enzo gjorde ett stort kliv. Han flyttade in på Lunas gamla avdelning och tog tom över hennes plats. Han började stora dagis/förskolan med nya Spindelmannenskor som blinkar och ny Spindelmannenkeps. Resten av Spindelmannen outfiten hade vi sen innan. Det är Spidey som gäller just nu!

IMG_3213 IMG_3196IMG_3212IMG_3209  IMG_3203

Men det var fler skolor som skulle startas. Först ut var ridskolan. Luna studdsade lite när hon pratade om det. En vecka senare var det simskolepremiär. Numera i gruppen Pingvinerna tillsammans med simskolekompisen Benjamin.

IMG_3224 IMG_3227

Enzo får vänta till våren innan vi kallar honom för sköldpadda. Men det blir absolut inga problem att få ner honom i vattnet. Han blir mer och mer lik Luna. Mer under vattnet än över.

Skönt med vardag och rutiner men det varade inte så länge. Nu saknar man den och hoppas det snart blir vardag igen!

Ha D Gott – Igelkott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *