Överraskad!

Överraskning!
Luna klarade operationen så bra. Roger och jag var såååå imponerade av hennes sätt att hantera dagarna innan och efter operationen. Vår lilla tjej är väldigt modig och stark! En superhjältes egenskaper!

Överraskad!
Julen tar slut så fort! Men jag hann njuta lite. Våra barn är nöjda och tomten kom. Familj är alltid familj och på julen är det familjen som räknas. Men det bästa med jul är juldagen. Då leker vi, bygger lego oftast. Myser och inga måsten finns…

Överraskad!
Gott Nytt År! Jag var ledig på nyårsafton och nyårsdagen. Det var längesedan. Sköna vännerna som numera är familjen vi valde och hade tur som valde oss. Det bästa med nyårsafton var nyårsdagen. Brunch och sen en skogspromenad! Bästa starten på nya året.

Överraskad!
Nått är på gång! De planerar något! Martin kommer vara där. Är Koko Barnvakt? Min födelsedag och inget händer?! Men fika med M&M det är mysigt. Men jag fick inte gå någonstans… Mysbralleläge på födelsedagen var inte vad jag önskade mig i år! 35e året!
Lördag, världens slappedag. Spela lite, spela lite till. Orkar inte greja hemma… Roger säger att vi ska äta ute på kvällen för att fira lite. Mat =/ inte så sugen på att bara äta. Vill göra något! Överraskning!!! Där sitter dom. Hela goa gänget. De som ger energi. De varma människor som man hoppas alltid väljer att vara familjen vi valde.
Tack för en ypperlig födelsedag!

Överraskad!
Jag jobbade en söndag. Det var kul =D När jag kommer hem och posten från fredagen äntligen hade lämnat vår brevlåda och hittat in i vårt hus. Där bland breven ligger kallelsen till nästa operation. I mars är det dags igen!

Året 2017 är prova nya saker och säg inte nej till erbjudanden som berikar livet!
Cykelvasan är dock väldigt lång… haha!

Ha D Gott – Igelkott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *